Telegram Group Search
📹 بالفيديو | مشاهد خاصة من زيارة السيد نصرالله إلى والدته الفاضلة "أم حسن" في المستشفى
https://www.almanar.com.lb/12034112?s=tg
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺تصاویر اختصاصی شبکه المنار
از حضور جناب سیدحسن نصرالله بر بالین مادر مکرمه شان
🔺 غزه


تقاطع امام علی و ابن سینا در رفح
🟣 بایدن مدعی ارائه طرح جدیدی از سوی اسرائیل برای آتش‌بس در غزه شد

🔹جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اسرائیل طرح جامع جدیدی برای غزه ارائه داده است.

🔹بایدن گفت که مرحله اول این طرح ۶ هفته به طول خواهد انجامید و شامل آتش‌بس کامل و خروج نیروهای اسرائیلی از نواحی پرجمعیت غزه خواهد شد.

🔹در مرحله بعدی طرح عمده‌ای برای بازسازی غزه پیشنهاد خواهد شد. بایدن گفت می‌داند که عده‌ای در اسرائیل با این طرح مخالفت خواهند کرد.
🔴 *آمریکا، مصر و قطر در بیانیه مشترکی از توافق اولیه حماس و رژیم صهیونسیتی و تدوین نقشه راه پایان جنگ خبر دادند.*
🔺🔺حماس: اگر توافق پیشنهادی شامل توقف جنگ و خروج نظامیان اسرائیل از غزه باشد آن را می‌پذیریم

🔹موسی ابومرزوق، رئیس دفتر روابط بین‌الملل جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با بیان اینکه پس از پایان جنگ، مدیریت غزه بر عهده این جنبش خواهد بود، توقف جنگ و خروج نظامیان اسرائیل از غزه را شرط پذیرش توافق پیشنهادی آمریکا دانست.
بولتن روزانه رصدخونه

جاه طلبی های بدبخت واشنگتن در خاورمیانه - شورای روابط خارجی
با توجه به سوابق واشنگتن در خاورمیانه، رویکرد جو بایدن، رئیس جمهور جو بایدن به جنگ اسرائیل و حماس در نوار غزه – به ویژه، هر سناریوی «روز پس از جنگ» پس از جنگ – گیج کننده است. رئیس جمهور و تیم او به دنبال احیای تشکیلات خودگردان فلسطین هستند تا بتوانند غزه را اداره ...
Thinktank: CFR

تجزیه و تحلیل گزارش پادمان های NPT ایران آژانس بین المللی انرژی اتمی – می 2024
گزیده ای برای دومین بار در گزارش های پادمانی سه ماهه خود در مورد پایبندی ایران به معاهده منع گسترش تسلیحات هسته ای (NPT)، آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) خط مستقیمی را بین عدم پایبندی ایران به توافقنامه پادمان جامع (CSA) ترسیم کرده است. و نگرانی در مورد توانایی فعلی ایران در ساخت سلاح ...
Thinktank: FDD

در سمت روشن: داروهای بهتر، هدف مشترک، گوش‌های خوب - موسسه امریکن اینترپرایز
هنگام ملاقات با والدینم در آخر هفته روز یادبود، به شگفتی و لذت زندگی در پزشکی و علم فکر کردم - زندگی آنها و همچنین زندگی من. پیشرفت باورنکردنی در پزشکی والدین من پزشک و دانشمند دانشگاهی در دانشکده پزشکی ییل هستند، جایی که مرکز ییل برای نارساخوانی و خلاقیت را تأسیس کردند و همچنان ...
Thinktank: AEI

صنم وکیل: سیر ایران پس از رئیسی – CSIS | مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی
جان آلترمن: دکتر صنم وکیل مدیر برنامه خاورمیانه و شمال آفریقا چتم هاوس، مدرس دانشکده مطالعات بین المللی پیشرفته دانشگاه جانز هاپکینز و کارشناس پویایی ایران و خلیج فارس است. صنم به بابل خوش اومدی صنم وکیل: ممنون از حضور من جون. جان آلترمن: پس از مرگ ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان در یک سانحه ...
Thinktank: CSIS
🟣 فیلم سینمایی «نورة» به عنوان اولین فیلم عربستانی در بخش «نگاه ویژه کَن» اکران شد.

حضور تیم سعودی سازنده این فیلم در جشنواره کن با رویدادهای حاشیه‌ای همراه بود که حتی بیش از خود فیلم توجهات را به سوی خود جلب کرد.

اما این حواشی چه بوده‌اند؟

سرمایه‌گذار ساخت این فیلم چه نهادی بوده است؟

چرا اولین فیلم سعودی در بخش نگاه ویژه به نمایش درامد که بخشی غیررقابتی است؟

آیا حضور این فیلم در جشنواره نشانه کیفیت بالای آن است و یا اهداف دیگری در پس نمایش این فیلم وجود داشته است؟

🔗*ادامه مطلب:*
syaaq.com/33540
221216_1700
My Recording
🔺️|متنخوانی جزوه "خمینی؛ تنها گزینه"| نوشته: شهید فتحی شقاقی - جلسه ۱

#خمینی_تنهاگزینه
#متنخوانی
Forwarded from شامات ا سعید غفاری ا (s gh)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
....
🔺 رحلت امام خمینی ( ره ) به روایت
سید حسن نصرالله


📍 @SHAMAT94
Forwarded from شامات ا سعید غفاری ا (Saeed Gh)
🌖شعر زیبای نزار قبانی برای امام خمینی ره و مردم ایران
@SHAMAT94
🖍مخاطبان کانال #شامات احتمالا نزار قبانی- که بیشتر به اشعار عاشقانه اش در جهان عرب شهرت دارد – خوب می شناسند.
شاید باورش مشکل باشد که قبانی در میان اشعارش ، شعری زیبا را برای امام خمینی ره و مردم ایران سروده باشد .شعر نزار قبانی که آغاز آن با " زهر اللوز في حدائق شيراز" است، چندین ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در شب شعری که به افتخارش در ابوظبی در امارات متحده عربی برپا کرده بودند، به امام خمینی ره و مردم ایران تقدیم شده است
🔹متن شعر در ماه می 1979 میلادی در مجله "الاشتراکی" #لبنان به چاپ رسید. ضمن اینکه صدای قرائت این شعر توسط خود شاعر همچنان موجود است.
🔹در ادامه هم ترجمه شعر و هم صدای نزار قبانی را به اشتراک گذاشته ام.
@SHAMAT94
بادام در باغ های شیراز به شکوفه نشست
و رنج کشیدگان، سرانجام، روزه را به پایان رسانیدند
اینان همان پارسیانند که کسری را بعد از چیرگی به زیر کشیده اند
و بت ها را به لرزه درآورده اند
شیعیان... سنیان
گرسنگان... تشنگان
زنجیرهای شان را شکسته اند و لگام ها را گسسته ...
فرمانروای مصر برای شاه ایران اشک می ریزد
و چه خنده دار که شهر «اسوان»، به پناهگاهی برای یتیمان! تبدیل شده است
و خمینی- که خدا شمشیرش را بلند نگاه دارد،
ندای اسلام و رسولش را سر داده است
اینچنین است که دین،به آفرینشی پایدار
و به انقلاب
و به فتح
مبدّل می گردد
زهر اللوز في حدائق شيراز

وأنهى المعذبون الصيام

هاهم الفرس قد أطاحوا بكسرى

بعد قهر و زلزلوا الأصنام...
Forwarded from شامات ا سعید غفاری ا (Saeed Gh)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
@SHAMAT94

📌شعر زیبای نزار قبانی برای امام خمینی ره و مردم ایران با صدای خودش
Forwarded from ویدئو عراق
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رئیس ائتلاف اقتصاد عراق:
بیش از 90 درصد بودجه برای حقوقها می‌رود و 8 درصد برای سرمایه گذاری اختصاص دارد.

#ویدئو_عراق
@video_Iraq
نقد حشاشین اقای فرمانیان و دانشور و اقای بطحائی 13 02 1403~1
My Recording
🎙صوت نخستین نشست دانشگاهی نقد و بررسی سریال حشاشین


🎤 آقایان دکتر مهدی فرمانیان، سید علی بطحائی و مهدی علمی دانشور

زمان: ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

🎓 مکان: سالن امام موسی صدر، دانشگاه ادیان و مذاهب


💥 به نقل از کانال مسْلِمْنا
🟣‌ رئیس سازمان گردشگری قطر:

ویزای یکپارچه شورای همکاری خلیج فارس( معروف به شینگن خلیج فارس) در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد.

#قطر
#خلیج_فارس
Forwarded from نگاهِ دیگر
🔺قطعنامه آژانس و گذار به دوره فرابرجام!

بالاخره بعد از کش و قوسی پیش نویس قطعنامه تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژآنس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد. این سومین قطعنامه شورای حکام پس از امضای برجام پس از دو قطعنامه دیگر در سال 2022 است. قبل از پرداختن به محتوای قطعنامه و دلالت‌های آن جا دارد به موضع آمریکا از مخالفت تا موافقت با قطعنامه پرداخت.

رفتار آمریکا حداقل در بعد اعلامی در ارائه قطعنامه اخیر متفاوت با قبل بود. قبلا آمریکا چه از طریق ایفای نقش در تهیه پیش نویس چه حمایت از تصویب آن خود بخشی از روند تهیه و تصویب قطعنامه بود؛ اما این بار گفته شد که دولت بایدن به دلیل شرایط انتخاباتی ابتدا با ارائه این قطعنامه تروئیکای اروپا در این بازه زمانی مخالف بوده و سپس به دنبال تعدیل آن از تصویبش حمایت کرده است.

ناگفته نماند که پیش‌تر هم اروپایی‌ها در موارد و مقاطعی مواضع سخت‌گیرانه‌تری داشته و نمونه آن موضع تندتر فرانسه در روزهای آخر منتهی به امضای برجام بود. اما با این حال، دو فرضیه در خصوص موضع نسبتا متفاوت آمریکا در روند ارائه قطعنامه اخیر مطرح است؛ نخست این که این موضع آمریکا محصول یک نوع تقسیم کار با تروئیکای اروپایی است؛ به این معنا که دولت بایدن از ابتدا حامی قطعنامه بوده است؛ اما برای کنترل واکنش تهران و همچنین تنش احتمالی متعاقب صدور قطعنامه در این شرایط انتخاباتی نخواسته است که خود در صف اول قرار گیرد و اروپایی‌ها را پیش فرستاده است.

دوم این که آمریکا واقعا به دلیل نگرانی از تبعات چنین قطعنامه‌ای در جهت تشدید تنش‌ها و آماده نبودن برای تمرکز بر آن در این شرایط انتخاباتی و در سایه تنش‌های فزاینده در منطقه در پی تداوم جنگ غزه تمایلی به تصویب آن نداشته است؛ اما پس از پافشاری اروپا با تصویب آن پس از تعدیلش موافقت کرده و نخواسته است از متحدان اروپایی عقب بماند.

در صورت صحت فرضیه دوم، تداوم مخالفت آمریکا چه بسا دولت بایدن را در مظان اتهام کوتاه آمدن در برابر ایران قرار می‌داد و همین حملات و انتقادات جمهوری‌خواهان و چه بسا لابی اسرائیلی را به دنبال داشت.

اما در عین حال نیز این واقعیت را نباید نادیده گرفت که شکل روابط آمریکا و اروپا به گونه‌ای نیست که آمریکا در صورت مخالفت جدی و قاطع با تصویب قطعنامه نتواند مانع متحدان اروپایی خود شود. در خوشبینانه‌ترین حالت می‌توان گفت آمریکا تمایلی نداشته اما مخالفتی جدی هم با تصویب قطعنامه نکرده است.

اما در مورد محتوا و ادبیات قطعنامه سوم شورای حکام پس از تصویب برجام می‌توان آن را تندتر از دو مورد قبلی دانست. در کنار آن، قطعنامه جدید بیشتر بر مسائل پادمانی و متهم کردن ایران به نقض موافقت‌نامه پادمان متمرکز است و گزارش جامعی هم که قطعنامه خواستار تهیه آن شده، در این زمینه است. خطر قطعنامه هم اینجاست؛ به این معنا که از نظر طرف مقابل دیگر مساله کاهش تعهدات "داوطلبانه" برجامی ایران مهم و مطرح نیست؛ بلکه"نقض" موافقت‌نامه الزام آور پادمانی را برجسته می‌کند؛ این در حالی است که تهران همچنان خود را متعهد به اجرای این توافق‌نامه می‌داند و واکنش‌ها به قطعنامه‌های شورای حکام را در چارچوب آن تفسیر می‌کند.

همین اتفاق خود واجد دلالت‌های خاصی در جهت بازگشت به نقطه صفر و دوران قبل از برجام است و قطعنامه اخیر را می‌توان مقدمه‌سازی برای گذار حقوقی و قانونی به دوران فرابرجامی دانست. هر چند از چند سال پیش جز اسم چیزی از توافق هسته‌ای نمانده است؛ اما گویا که طرف آمریکایی و اروپایی بر این باور هستند که ایران تحت پوشش همین زندگی نباتی و حقوقی برجام اقدامات هسته‌ای خود را تفسیر می‌کند و به پیشرفت برنامه هسته‌ای ادامه می‌دهد. از این رو، چاره کار را در گذار به ما بعد برجام با اعلام مرگ حقوقی و رسمی آن دانسته و برای تحقق این هدف هم در جهت فعال کردن مکانیسم ماشه تا اکتبر 2025 حرکت می‌کنند؛ چون از این تاریخ به بعد دیگر قابلیت اجرا ندارد.

اما بعید است که این اتفاق حداقل قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر آینده بیفتد و افزایش قابل توجه تنش هسته‌ای قبل از این تاریخ چندان محتمل نیست و بعد از آن نیز باید منتظر نتایج انتخابات آمریکا ماند؛ این که بایدن دوباره انتخاب یا ترامپ برنده شود. در صورت پیروزی ترامپ که تکلیف تا حدودی مشخص است؛ اما در صورت انتخاب دوباره بایدن نیز اگر گشایشی جدی در مذاکرات عمان تا اکتبر 2025 در جهت دستیابی به توافقی دیگر رخ ندهد، احتمال فعال شدن اسنپ بک زیاد است که برخلاف برخی نظرات امکان استفاده از وتو از جانب روسیه و چین برای جلوگیری از آن وجود ندارد.

در کنار نتایج انتخابات آمریکا چه بسا ترکیب نهایی نامزدهای ریاست جمهوری ایران و نتایج انتخابات نیز تا حدودی دورنمایی از ماهیت اینده این تنش چه در جهت توافق چه تشدید تنش‌ها را نشان دهد.
#صابر_گل_عنبری
@Sgolanbari
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶ندوة فكرية في المستشارية الثقافية للجمهورية الإسلامية الإيرانية بدمشق تحت عنوان" الفلسفة السياسية والعرفان الثورة عند الإمام الخميني رضوان الله تعالى عليه"
|تقرير مراسلنا يوسف الناعمة من سوريا

#سوريا
#إيران

#مع_المراسلين| @alkawthartv
🛑 روزنامه القدس العربی : //// //// بنا به اذعان تحلیلگران صهیونیست در پژوهشکده امنیت داخلی وابسته به دانشگاه تل آویو، اوضاع کرانه باختری نیز برای رژیم صهیونیستی خطرناک بوده و احتمال وقوع طوفان الاقصی دوم در این منطقه وجود دارد. با وجود آنکه نظامیان صهیونیست در حملات روزانه خود تعداد زیادی از جوانان فلسطینی را بازداشت می‌کنند و یا به شهادت می‌رسانند شاهد اجرای عملیات ضدصهیونیستی متعددی در این منطقه هستیم. این تحلیلگران اذعان دارند که فلسطینی‌ها با دیدن پایداری و مقاومت نیروهای حماس در غزه در برابر دشمن صهیونیستی اینک احساس شجاعت بیشتری در برابر این عناصر اشغالگر در کرانه باختری می‌کنند.
🟣 نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، رژیمش در حال حاضر در هفت جبهه در حال جنگ است، در حالی که تاکنون هیچ دستاوردی در جنگ غزه محقق نشده است.


🟣 آوی روزنفلد فرمانده لشکر غزه در ارتش رژیم صهیونیستی با اعلام استعفای خود گفت: بعد از 8 ماه جنگ در غزه... شکست خوردم.
2024/06/26 16:29:15
Back to Top
HTML Embed Code: